Spring naar hoofdtekst

Koor Voyage

Koor Voyage is een gemengd koor dat inmiddels al meer dan 50 jaar bestaat. Sopranen, tenoren, bassen en alten zingen met begeleiding van een vast combo (keyboard, gitaar, bas, dwarsfluit en drums) en onder leiding van onze dirigent.

Ons repertoire

Het koor van 26 zingende leden zingt met veel plezier bekende hits uit het verleden en moderne nummers van nu. Dat komt neer op populaire muziek van de Bee Gees, Toto en de Beach Boys tot aan Danny Vera’s Rollercoaster.

En als de kersttijd zich aandient, is ons repertoire aangepast met sfeervolle kerstmuziek.

Bijzonder is dat er sinds eind 2022 Limburgse muziekstukken aan het repertoire zijn toegevoegd. Limburgse volks-, feest- en zelfs carnavalsnummers van gevierde en hedendaagse Limburgse artiesten. De nummers zijn voor Koor Voyage bewerkt. We kunnen kiezen uit de prachtige melodieën zoals ’t Reuzeraad (Erwin), Nao ’t Zuuje (Lex Uiting) en Vrunj tot de allerleste runj (Spik & Span). Maar ook het bekende nummer Loat de zon in dien hart van Beppie Kraft ontbreekt niet. We hoeven niet toe te lichten dat ons koor dan swingt en ‘sjoenkelt’. Dat gaat vanzelf.

Concertreis- en andere activiteiten

Koor Voyage is van oudsher een gezellige groep, die het weekend goed laat beginnen met repetities op vrijdag. Elk jaar in de zomer of najaar staat een 3-daags koorweekend gepland in België. En ieder jaar beginnen we de zomervakantie met een gezellige BBQ. Soms staan andere concertreizen op het programma of een gezamenlijk bezoek aan een musical of museum. Ook aan fiets- en wandelplezier wordt gedacht. Kortom, Koor Voyage is méér dan alleen gezellig samen zingen!

Uitvoeringen

Koor Voyage brengt bij bedrijfs- en buurtfeesten, straatmarkten, kerkdiensten en in verzorgingstehuizen een passend muzikaal programma. Al een aantal jaren zingen we in de zomer op Festival des Arts en tijdens de kerstperiode kunt u ons vinden op verschillende kerstevenementen. En als aftrap voor het carnavalsseizoen zingt ons koor het Limburgse repertoire tijdens de ‘carnavalsmis’ voor een carnavalsvereniging.

Meer weten?

Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust langs op vrijdagavond als we repeteren. En als het bevalt, weet dat nieuwe leden altijd welkom zijn!
Heeft u een evenement waar ons koor kan optreden? Laat het ons weten! We horen graag van u.

Met muzikale groet,
Bestuur Koor Voyage

Terug naar boven

Inloggen

U hebt geen (geldige) gebruikersnaam ingevoerd!
U hebt geen (geldig) wachtwoord ingevoerd!

Actueel

Hier vindt u de eerstvolgende items op onze planning, zie ook ons programma.

 • zo 23 jun. 12:30 - 13:30 u.
  Optreden Chevremont
 • vr 28 jun. 20:00 - 22:15 u.
  Repetitie
 • zo 30 jun. 12:00 u.
  Optreden in Simpelveld met fanfare
 • vr 5 jul. 20:00 - 22:15 u.
  Repetitie
 • zo 7 jul. 12:00 - 14:00 u.
  Festival des Arts Rimburg
 • vr 12 jul. 20:00 - 22:15 u.
  Repetitie

Steun ons

Link naar VriendenLoterij

Klik op de button en kies voor Een club, vereniging of stichting naar keuze. Zoek naar Koor Voyage en vervolg de stappen om mee te spelen en ons koor te steunen. Alvast bedankt!

Contact

Koor Voyage

Repetities
Gemeenschapshuis 't Ströatje
Eijgelshovenerweg 4
6374 KC Landgraaf

Routebeschrijving

Secretariaat
Bongaarderweg 34
6351 EZ Bocholtz
+31 6 12770106
info@koorvoyage.nl
Koor Voyage op Facebook
Koor Voyage op Instagram
Koor Voyage op Twitter